Povestea noastră

Am creat Obor21 pentru a-ți livra produse originale, nu imitații. Suntem puntea care unește satul și orașul, obiceiurile străvechi și modernismul, practicile tradiționale și tehnologia. Îți dăm acces, orășeanule, la savoarea mâncării cu gust adevărat, de la țară. Dăm sens rezultatului muncii tăranului, cel care crește în mod tradițional animalele, oferindu-i preț și predictibilitate. Nu este nici un secret, am adus tehnologia și infrastructura obișnuită a orașelor și am atașat-o produselor cu gust, de la țară: barcode pentru trasabilitate, lanț frigorific și de igienă pentru tranșare, transport și livrare.

1. GUST CUM NU GĂSEȘTI

Ai șansa incredibilă de a savura rezultatul a 2000 și mai bine de ani de experiență în creșterea cu suflet a animalelor de gospodărie. În nordul Moldovei animalele cresc în vânt, în soare și ploi, libere să se desfete cu aromele pășunilor verzi. Țăranii și animalele lor sunt împreună din negură timpului, răzbind de-a lungul veacurilor prin armonia traiului în natură-simplu, aspru, dar sănătos. Ințelegi de ce carnea din gospodărie are gust și personalitate?

2. MAI PROASPĂT CA LA NOI?

Achizitorii noștri, oameni cu experiență din zonele rurale ale nordului Moldovei, ne informează zilnic despre animalele disponibile în gospodăriile țărănești. Obor21 verifică informația și îndeplinirea criteriilor de selectare, apoi creăm stocul virtual de produse. Tu comanzi/rezervi produse în mod ferm, asumat.

Când se strâng suficiente comenzi, inițiem procesul de tranșare, porționare, ambalare în vid, transport și livrare. În cel mult 72 de ore de la sacrificare vei intra în posesia produsului tău natural și autentic. Și foarte proaspăt.

3. NU AVEM STOC - NU IROSIM

Ne-am propus ca prin conceptul Obor21 să nu irosim resursele, să nu avem stocuri în magazii, vitrine sau tarabe, să nu facem risipă.

Credem cu tărie că lucrurile trainice se bazează pe respect. Te respectăm și îți aducem în condiții de maximă igienă cea mai proaspătă și gustoasă carne naturală, din gospodărie. Respectăm legislația romanească și europeană pe întreg fluxul, din curtea țăranului pană la tine pe masă. Respectăm animalele și refuzăm să le sacrificăm inutil. Citește cu atenție pașii pentru comandă. Sigur sunt diferiți față de ce știi.

4. ÎN STANDARDE SANITAR VETERINARE ȘI TRANSPORT FRIGORIFIC

Pană acum am vorbit. Faptele sunt acestea:
În abator, certificat EU și DSV, veterinarul nostru verifică identitatea și sănătatea animalelor. Tot aici sunt răcite carcasele la 2-4 grade Celsius, treptat, cu 1-2 grade Celsius pe oră. Apoi sunt tranșate și porționate, iar produsele sunt ambalate direct în vid și etichetate. Seara târziu, în mașini frigorifice autorizate pentru transport produse alimentare, pornesc spre oraș, toate produsele. Hub-ul frigorific din București (autorizat sanitar-veterinar) este folosit pentru pregătirea coletelor. Aici, dimineața foarte devreme, în mediu frigorific, sunt formate comenzile, în pungile de colet sigilate, sunt emise facturile finale pentru cantitățile reale de produse precum și AWB-urile pentru curier.
Partenerul pentru livrarea produselor tale în regim frigorific este Fan Curier. Acesta preia coletul tău direct din hub și ți-l livrează cu mașini autorizate pentru transport produse alimentare, perisabile, la locația pe care tu ai ales-o pe site. Facem totul cu rapiditate, pentru a ne respecta promisiunea ca în 72 de ore de la sacrificare să ai produsele la ușă ta!

5. SUNTEM O COMUNITATE DE OAMENI INIMOȘI

Cum spuneam, Obor21 livrează originalul pentru masa orășeanului. Originalul este realizat din inimă, de producători pasionați care pun suflet în muncă lor.

Dincolo de beneficiile reale ale consumului de produse de la țară, avem convingerea că suntem datori să reînnodăm legăturile economice dintre orășeni și țărani. Produsele tărănești autentice înglobează plusvaloare considerabilă dacă sunt cunoscute, certificate și adaptate standardelor actuale. Obor21 reprezintă puntea dintre zona rurală și cea urbană, două zone între care există o mare diferență de potențial, prin urmare poate dezvolta un uriaș potențial de colaborare.