Sărbătorile de iarnă cu optimism

Sărbătorile de iarnă cu optimism
25 November, 2020
Am promis să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu optimism! 

Dragii noștri, vă mulțumim că ne sunteți alături în acest proiect minunat și, credeți-ne, acest lucru ne responsabilizează la maxim. Este important să reușim împreună! Pentru că Obor21 este un concept robust, cu sens economic, menit să aducă pe mesele orășenilor produse excepționale din carnea deosebită a animalelor crescute cu drag în gospodăriile țărănești. Iar țăranilor le acordă șansa veniturilor predictibile, fiscalizate - o fundație absolut necesară pentru dezvoltarea durabilă a zonelor preponderent agrare. 
 
Ne bucură că puntea noastră digitală între sat și oraș ridică standardele de calitate. Clientul nostru este sofisticat și cunoscător al bucătăriei internaționale. Este obișnuit cu carnea din meniurile marilor restaurante. Și, ne este limpede, produsele autentice românești sunt în fruntea clasamentului din punct de vedere calitativ. Iar când ponderăm poziția ierarhică fruntașă cu prețul calității și gustului alor noastre, de la țară, …suntem modești și zicem, doar, că-i de bine!
 
Am promis să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu optimism și potențatori de voie bună. Și cum întotdeauna ne ținem de cuvânt, am inițiat ședințe de brainstorming în echipă și am întrebat în stânga și-n dreapta ce produse excepționale ar putea fi de ajutor clienților noștri în perioada anului în care porcu-i rege. Rezultatul studiului: carnea tocată cu granulație mare din mânzat de la țară.
 
Raționamentul este simplu: sărbătorile de iarnă sunt percepute senzorial ca fiind un amestec magic de iubire, nostalgie, optimism, bună dispoziție, de sentimente impregnate în culori, gusturi și arome. Împodobim casele și brazii, apoi numărăm clipele până la vizita Moșului. Gătim pentru ai noștri minunatele mâncăruri specifice: pomana porcului cu mămăligă și mujdei, cârnații, tobele, caltaboșii, fripturile de tot felul, piftiile, ciorba de potroace, slana, afumăturile, cozonacii… toate făcute cu mâna noastră pentru că numai așa, cu pricepere și drag, efortul nostru dă un sens sfânt stării de bine, de tihnă, de siguranță în sânul familiei. Sentiment pe care Crăciunul ni-l oferă tuturor, doar să-l dorim.
 
În actualele condiții sociale, este greu de știut câți dintre noi vom avea porc de țară pe masă. Și cum cârnații e musai să fie făcuți, suntem datori să punem umărul la bunătatea lor deosebită. Carnea tocată de mânzat de la țară este gândită pentru a picura în cârnații tăi esență de gust autentic și textură fină, zemoasă, perfect adaptată oricăror combinații îți trec prin minte. Așa că ți-am pregătit doza de care ai nevoie sub forma ofertei speciale de sărbători. În pungă vidată de 2 kg, super proaspătă, de la țară, gata să absoarbă toate mirodeniile și să se înfrățească (spre deliciul publicului tău) cu carnea tocată de porc, oaie sau capră. 

Adaugă Comentariu

Trebuie să te loghezi pentru a adăuga un comentariu. Dacă nu ai cont, îți poți crea unul pentru tine. Înregistrarea este gratuită!