ÎMPREUNĂ

ÎMPREUNĂ
9 October, 2020
Parcurgem vremuri neobișnuite. Plutește în aer incertitudinea, buimăceala și, cumva, simțim o undă de neliniște când ne gândim la venirea iernii. Poate nu ar trebui. Mulți dintre noi trebuie să recunoaștem că în primăvară nu a fost chiar rău în căldura căminului, alături de dragii noștri. Am cântat, am dansat, ne-am jucat, am stat la povești. Am făcut curățenie sau am demarat proiecte de amenajare a căsuței noastre. Am făcut… câte și mai câte lucruri. Împreună, dincolo de orele de job sau de școală online. 

Să ne amintim revoluția în pregătirea mesei, bucuria când am redescoperit carnea de la țară și legumele de la piață, aduse acasă de curieri temerari. Când găteam împreună și împărțeam sarcinile între noi: unul aduce ceapa din cămară, altul curăță cartofii, cineva să ia spuma din oală, repede, cine sparge ouăle sau toacă pătrunjelul? O adevărată echipă s-a sudat în acele vremuri. 

Și ce mâncare făceam! Ingrediente naturale, sănătoase, gătite cu dragoste de întreaga familie. Nu are cum să ne pară rău!

Acum este deja toamnă și natura obosită oferă cele mai dulci roade ale sale. Oamenii harnici sunt în toi cu pregătirile. Cei ce trudesc pământul duc în hambare ultimele recolte, iar pretutindeni în țară se pun la beci borcanele cu tot felul de bunătăți. 

Și pentru că nu puteam sta deoparte de frenezia gusturilor de toamnă, am făcut PASTRAMĂ. Din pulpă de oaie și de capră, în baiț sau ușor afumată. Am testat și re-testat până când ne-a ieșit. În felul acesta ne-am asigurat că nu vei uita ușor aromele toamnei 2020!

În rest, totul este normal. Livrările frigorifice funcționează, carnea de la animalele din gospodărie sau stână este excelentă și ne perfecționăm în arta măcelăritului din mers. 

Ne dorim ca din ce în ce mai mulți români să cunoască senzația inconfundabilă, profundă, ce se naște din degustarea mâncării făcută cu dragoste, din ingrediente “crescute” și ele cu la fel de multă dragoste.

Noi suntem aici, cu grijă, prietenie și bunătate, gata să îți vină în ajutor! Stai cu noi și totul va fi bine!

Adaugă Comentariu

Trebuie să te loghezi pentru a adăuga un comentariu. Dacă nu ai cont, îți poți crea unul pentru tine. Înregistrarea este gratuită!